Grotere kaart weergeven

 

Auto

Vanuit Rotterdam
Volg de A20 richting Hoek van Holland. Neem de afslag Hoek van Holland. Volg dan de N220 richting Hoek van Holland, neem de afslag naar links naar N223 (Hoekse Baan).
Volg de borden “Maeslantkering” en havennummer 882.

Gebruikers van een navigatiesysteem opgelet! Het Keringhuis is vanuit Rotterdam bereikbaar via de Hoekse Baan en de Slachthuisweg in Hoek van Holland. (Het kan voorkomen dat uw navigatiesysteem de straatnaam Maeslantkeringweg 139 nog niet herkent.)

Vanuit Den Haag
Volg de borden richting Hoek van Holland. Daarna zijn er twee mogelijkheden:

  1. Vanaf ’s-Gravenzande naar Hoek van Holland komt u op de kruising N211 / N220. Daar slaat u linksaf richting Naaldwijk – Delft – Rotterdam. U zit nu op de Maasdijk (N220). Op de N220 volgt u de borden “Maeslantkering” en havennummer 882.
  2. Vanaf Naaldwijk of De Lier rijdt u aan op de N220 richting Hoek van Holland. Steek de N220 over naar de N223 (Hoekse Baan). Volg daarna de borden “Maeslantkering” en havennummer 882.

Gebruikers van een navigatiesysteem opgelet! Het Keringhuis is vanuit Den Haag bereikbaar via de Slachthuisweg in Hoek van Holland. (Het kan voorkomen dat uw navigatiesysteem de straatnaam Maeslantkeringweg 139 nog niet herkent.)

Openbaar vervoer

LET OP! Sinds 1 april 2017 rijdt er op het traject Hoek van Holland Strand - Schiedam Centrum geen trein meer van NS, maar is het een metrolijn van de RET. Deze wordt pas in september 2017 in gebruik genomen. Tijdens deze werkzaamheden verzorgt de RET vervangend busvervoer tussen de stations langs de Hoekse Lijn.

Van Schiedam Centrum naar Hoek van Holland zijn er de buslijnen 711 en 713. Buslijn 711 is een sneldienst en buslijn 713 stopt op alle tussengelegen stations. 

Voor meer informatie over deze tijdelijke dienstregeling van de RET kunt u hier terecht.

U stapt uit te Hoek van Holland Haven. Vanaf de bushalte kunt u gebruik maken van een taxi of een fiets. Deze kunt u huren in het centrum van Hoek van Holland. De afstand tot het Keringhuis bedraagt 4 kilometer. Te voet wandelt u vanaf de bushalte in circa drie kwartier langs de Nieuwe Waterweg naar het Keringhuis.

Over water

Het is mogelijk om na overleg aan te meren met een boot. Bel voor meer informatie met het Keringhuis.

Tip: Combineer uw rondvaart met een bezoek aan de Maeslantkering en het Keringhuis!

Rondvaart Europoort

De havenrondvaart begint in Hoek van Holland bij de Maeslantkering, het spectaculaire sluitstuk van de Deltawerken. Vanaf hier vaart u richting Hoek van Holland en via het Breeddiep komt u in de imposante Europoort terecht. Het huidige Europoortgebied bevat een grote verscheidenheid aan diverse industrieën zoals container- en ertsoverslag bedrijven. U zult schepen zien groter dan menig flatgebouw. Ook vaart u gedeeltelijk door een nieuw stukje Nederland: Maasvlakte 2. Dichterbij deze haven kunt u niet komen. Na deze rondvaart zult u een goed beeld hebben van één van de grootste zeehavens ter wereld. Rondvaart Europoort heet u graag welkom aan boord!

Zie voor verdere informatie en bijzonderheden, bijvoorbeeld over afvaartijden:
www.rondvaarteuropoort.nl of bel met Rondvaart Europoort op 0174-82 03 74

Adresgegevens

Maeslantkeringweg 139
3151 ZZ Hoek van Holland
Tel: 088-7970630
info@keringhuis.nl

Like ons op Facebook Volg ons op twitter Volg ons op Instagram

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
10.00 - 16.00 uur
zaterdag, zondag en feest­dagen
11.00 - 17.00 uur
gesloten op 1 jan., 25 dec. en 31 dec.