het Keringhuis tijdens Pasen en de meivakantie
 
 

Op zoek naar de deltawerken en los de puzzel op

Op eerste en 2e paasdag hebben we voor de kinderen een paasspeurtocht. Tijdens deze speurtocht gaan ze op zoek naar de deltawerken die verspreid zijn binnen en buiten het Keringhuis. Hierbij worden letters verzameld die uiteindelijk een woord vormen. Heb je de speurtocht volbracht ligt er bij de balie een mooie oorkonde en een kleine verrassing voor je klaar!!

 
 

Paasaanbieding in ons vernieuwde restaurant

Tijdens de paasdagen kunt u in ons prachtige restaurant genieten van een heerlijke paasaanbieding: een luxe broodje eiersalade met koffie/thee of frisdrank voor maar € 4,95.

 

 

Er staan nog genoeg andere lekkernijen op onze menukaart dus voor ieder wat wils. Tot ziens in ons restaurant!!

 
 

(kinder)rondleidingen tijdens de meivakantie

Tijdens de meivakantie (22 april t/m 5 mei) zijn er dagelijks extra rondleidingen. Voor kinderen is er een speciale rondleiding met de naam "de Maeslantkering en de tuin van het Keringhuis".

Gedurende deze rondleiding wordt door onze gids uitgelegd hoe we in dit lage landje droge voeten houden. Op het terrein van de Maeslantkering wordt uitgelegd hoe deze grootste beweegbare stormvloedkering ter wereld werkt. Ten slotte gaan kinderen zelf ervaren welke ondergrond het meest geschikt is om water op te vangen. Voor meer informatie, tijdstippen en prijzen kunt u terecht op https://www.keringhuis.nl/activiteiten#boeken

 

 

 
 
 
 
  ALTIJD OP DE HOOGTE!
Volg ons op twitter:@keringhuis
VRAGEN?
Mail : info@keringhuis.nl
Klik hier om je af te melden van deze nieuwsbrief