Keringhuis weer open vanaf 2 juni
 
 

Nieuwe regels

Vanaf 2 juni zijn we weer open voor publiek. Wel gaat dit iets anders dan dat u van ons gewend bent. Voor musea en informatiecentra gelden bepaalde voorwaarden om gasten weer te kunnen ontvangen. Hieronder leggen wij uit wat dat voor u betekent.

 
 

Registreren/Reserveren

U kunt het Keringhuis pas bezoeken als u zich vooraf heeft geregistreerd. Dat kunt u doen via onze website: https://www.keringhuis.nl/activiteiten#boeken U kunt dan een bepaald tijdslot selecteren. Er kunnen per tijdslot maximaal 30 mensen aanwezig zijn in het Keringhuis. Of u nu de expositie wilt komen bekijken, mee wilt met een rondleiding of alleen wat eten of drinken in het restaurant reserveren is verplicht. We hopen op uw begrip. Onder de 18 jaar is entree gratis vanaf 18 jaar betaalt iedereen entree. (dus ook als u alleen het restaurant bezoekt)

 
 

Binnen in het Keringhuis

In het Keringhuis hebben we looproutes gemaakt, kan iedereen in de filmzalen en het restaurant op 1,5 meter afstand zitten en bij binnenkomst kunt uw handen desinfecteren. Zo kunt u op een veilige manier komen genieten van alles dat het Keringhuis te bieden heeft.

 
 

Terras restaurant uitgebreid

Ons mooie terras is flink uitgebreid en voldoet aan alle voorwaarden. Hier kunt u onder het genot van een hapje of een drankje genieten van het prachtige uitzicht op de Maeslantkering en de Nieuwe Waterweg.

 
 
 
 
  ALTIJD OP DE HOOGTE!
Volg ons op twitter:@keringhuis
VRAGEN?
Mail : info@keringhuis.nl
Klik hier om je af te melden van deze nieuwsbrief