Functioneringssluiting Maeslantkering en Hartelkering 20 september 2020
 
 

Beperkt publieksprogramma tijdens Functioneringssluiting

Vanwege de huidige coronamaatregelen zal er dit jaar geen groot publieksprogramma zijn tijdens de Functioneringssluiting van de Maeslantkering.

We kunnen wel een beperkt aantal mensen ontvangen op deze dag. Om dit orderlijk te laten verlopen werken we met tijdsloten van een uur waarbij er maximaal 25 personen per tijdslot een rondleiding kunnen volgen. Hiervoor dient u wel te reserveren. 

 
 

Informatie over rondleiding en tijdslot

Elk tijdslot duurt een uur en bestaat uit 2 onderdelen:

1. Een rondleiding op het terrein van de Maeslantkering. Tijdens de rondleiding vertelt de gids u alles over de werking van de grootste beweegbare stormvloedkering ter wereld. Bijzonder aspect aan de rondleiding is dat de Maeslantkering op dat moment in het water ligt. De kering is dus gesloten, een uniek moment want dit gebeurt alleen tijdens een testsluiting of een stormsluiting.

2. Nadat u met de gids het terrein weer verlaat kunt u op ons terras met prachtig uitzicht op de Maeslantkering en de Nieuwe Waterweg genieten van het door u bestelde kopje koffie met gebak of broodje unox met fris. Dit zit namelijk in de prijs van de rondleiding.

Aan het einde van het tijdslot wordt u verzocht het terrein te verlaten zodat we de bezoekers van het volgende tijdslot kunnen begroeten.

Prijzen:

Volwassenen € 10,00

Kinderen        €   5,00

 

Reserveren voor de rondleiding kan hier

 

 
 
 
 
  ALTIJD OP DE HOOGTE!
Volg ons op twitter:@keringhuis
VRAGEN?
Mail : info@keringhuis.nl
Klik hier om je af te melden van deze nieuwsbrief